Tatacara pembelian atas talian di Fabuluos Loft

Untuk mendapatkan barangan impian anda di Fabulous Loft ni, mudah! Sila ikuti langkah-langkah seperti di bawah:

Sertakan butiran korang macam ni dan paste dalam emel fabloft@yahoo.com
*Nama:
*Alamat:
*Emel korang:

Barang/kuantiti:
Cara penghantaran (pilih): Pos Laju/ Pos Ekspress
*Semua pos akan dilakukan setiap hari Jumaat/Isnin. Harga barang TIDAK termasuk harga pos ye!

Cara pembayaran: ATM/ Cash Deposit / Online transfer
CIMB 1103 002 3349 527
Naomi anak Andrew Baling

Terima Kasih daun keladi... :)

Tuesday, 7 June 2011

Sarawak Kain Batik 1

Kali ini berbeza pula...seiring dengan kemahuan para wanita yang suka memakai baju kurung ke pejabat, adkalanya tercari-cari corak yang unik untuk menarik perhatian dan sekaligus memberikan kepuasan pada empunya badan dan si pemerhati. Jadi cucilah mata dan ingat, menang membeli menang memakai!! :)

KOD: BATIK 1
COLOUR : HIJAU, MERAH, UNGU, MAROON,BIRU
HARGA: RM 25 / SEHELAI



KOD: BATIK 2
COLOUR : HIJAU, PINK, UNGU (sold), LIGHT PINK
HARGA: RM 25 / SEHELAI



KOD : BATIK 3
COLOUR: UNGU, PEACH, PINK, HIJAU
HARGA: RM 25 / SEHELAI



KOD: BATIK 4
COLOUR: DARK BLUE, RED, YELLOW, OCEAN BLUE
HARGA: RM 25 / SEHELAI



KOD : BATIK 5
COLOUR : UNGU, HIJAU,KELABU, MERAH, BIRU
HARGA: RM 25 / SEHELAI



KOD : BATIK 6
COLOUR: MAROON,  KELABU, OREN
HARGA: RM 25 / SEHELAI


* KAIN 2 METER ,SESUAI UNTUK BAJU KURUNG (KAIN / BAJU)
* KAIN LICIN, SENANG DIGOSOK DAN TIDAK PANAS BILA DIPAKAI

Jangan segan silu untuk bertanya apa-apa tentang kain batik sarawak ini. Baru import dari my hometown, hanya pilih yang paling cantek :)

Tuesday, 3 May 2011

esok.aku.final.paper.ground.

ceish!sempat lagi aku membelog.once addicted u can never stop!it's like falling in love, when you fall its hard to turn back.without realizing what would be the main reason for falling in love in the first place.

flipped through my fb today, saw a fren of mine since primary had her pre wedding pict taken. as i would say its nice,simple yet tells a thousand words!love it.hope i can have mine in the near future :)

tomorrow is my exam for ground improvement. can i do it?finger-crossed,hoping for the best in evrything i do.ayuh buat dengan berkobar-kobar.

Monday, 2 May 2011

I'm in L.O.V.E wit COACH v2

Pantang sungguh tengok Coach baru sure nak usha! Ni version 2 punya stok. Marila cuci mata dan beli dengan harga berpatutan :)

1. Pinky sling / wrist beg! Kepada yang minat gila dengan kaler pink, beg ni amat sesuai untuk anda. Kecik tapi comel. Muat la kalo nak isi segala harta karun wanita. Kalo macam aku muat la E72,BB, wallet,kunci torliew,coin pouch berisi perfume,lip gloss,lipstick,vicks etc. the list goes on and on...Selling price : RM 60


PINK MARC JACOBS
 Front view
 Back View
 Tali Panjang
 Panjang tu la tali tu. Very the Chick!

2. Yang ni especially untuk wanita bekerjaya. Besar beg ni sangat sesuai bawak pegi miting. Disamping berbangga dengan jenama Marc Jacobs, dalam ni bole isi segala macam bagai! Pen, calculator, note book, Ipad etc. Besar dan compartment dia pelbagai. Selling price : RM 100 - Coffee

MARC JACOBS WORKWEAR



3. Ini pulak my all-time fav - Coach. Satu corak tapi ada 3 warna. Selling price : RM 80. Kualiti terbaek. aku suka material dia, nampak sangat mahal. nak kasi pegang dan rasa xbole lak dlm ni. hehehe..tapi gerenti bli yang ni puas ati. Alah membeli, menang memakai senah oi!


C1 - RM 70
AVAILABLE 

 C2 - RM 70
AVAILABLE

C3 - RM 70
AVAILABLE

CLOSE-UP (tgk material dia, cantek kan?)

let us be vogue together - fabulousloft

Musim Angry Bird!

Pengguna Iphone tentunya tahu sekarang ni musim Angry Bird! Sedang aku merayau-rayau siang tadi, aku ternampak baju comel gila nih!! Ada banyak size tapi kena order dulu sebab stok cepat abis!! Takpe, kepada yang nak dapatkan baju ni seiring dengan kegilaan korang sume dengan game Angry Bird tu, aku listkan saiz dan harga skali. Senang la korang nak order. Sila emel, sume emel akan dilayan secepat mungkin! :)

GREEN
Angry Birdy (boy cutting) - Front Design

Angry Birdy - Back Design

CREAM
Crown Piggy (girl cutting) - Front Design

Crown Piggy - Back Design

DARK BROWN
Crown Piggy 2 (girl cutting) - Front Design

Crown Piggy 2 (girl cutting) - Back Design

Saiz/Harga (RM)
M - RM 30
L - RM 35

Untuk saiz lain ada jugak tapi kena order dulu. Bagi aku 3 minggu untuk dapatkan stok baru. akan di update dari semasa ke semasa, yang penting 'you follow this blog' :)  

I'm in L.O.V.E wit COACH

Hola! Aku baru nak berjinak-jinak arnab dengan bisnes online ni. Thankx to Madey yang telah tolong buat blog ni untuk aku. Hehehe. Aku ni suka giler dengan handbags especially jenama Coach. So aku nak share kegilaan dan kesukaan aku dengan kawan-kawan sume. Selain jual, aku sendiri pakai beg-beg ni ke opis, kalah Mak Datin nyah sampai menimbulkan cemburu di hati mereka!!! Hahaha! Kualiti ok, harga pun ok setanding dengan kualitinya. Jadi, sila cuci mata dan segala pertanyaan boleh la tanya aku melalui emel fabloft@yahoo.com atau call 0168607601. Happy shopping girls!

SO PINK - RM60
sold out

SO BROWN - RM 60
sold out

BLUE - RM60
sold out

SO RED - RM60
sold out

POPPY BLACK - RM60
sold out
POPPY PINK - RM60
sold out
SO BROWN - RM60
sold out
 BROWN - RM 60
sold out
BROWNY COOKIES - RM 90
sold out

'let us be vogue together' - fabulousloft