Tatacara pembelian atas talian di Fabuluos Loft

Untuk mendapatkan barangan impian anda di Fabulous Loft ni, mudah! Sila ikuti langkah-langkah seperti di bawah:

Sertakan butiran korang macam ni dan paste dalam emel fabloft@yahoo.com
*Nama:
*Alamat:
*Emel korang:

Barang/kuantiti:
Cara penghantaran (pilih): Pos Laju/ Pos Ekspress
*Semua pos akan dilakukan setiap hari Jumaat/Isnin. Harga barang TIDAK termasuk harga pos ye!

Cara pembayaran: ATM/ Cash Deposit / Online transfer
CIMB 1103 002 3349 527
Naomi anak Andrew Baling

Terima Kasih daun keladi... :)

Monday, 2 May 2011

Musim Angry Bird!

Pengguna Iphone tentunya tahu sekarang ni musim Angry Bird! Sedang aku merayau-rayau siang tadi, aku ternampak baju comel gila nih!! Ada banyak size tapi kena order dulu sebab stok cepat abis!! Takpe, kepada yang nak dapatkan baju ni seiring dengan kegilaan korang sume dengan game Angry Bird tu, aku listkan saiz dan harga skali. Senang la korang nak order. Sila emel, sume emel akan dilayan secepat mungkin! :)

GREEN
Angry Birdy (boy cutting) - Front Design

Angry Birdy - Back Design

CREAM
Crown Piggy (girl cutting) - Front Design

Crown Piggy - Back Design

DARK BROWN
Crown Piggy 2 (girl cutting) - Front Design

Crown Piggy 2 (girl cutting) - Back Design

Saiz/Harga (RM)
M - RM 30
L - RM 35

Untuk saiz lain ada jugak tapi kena order dulu. Bagi aku 3 minggu untuk dapatkan stok baru. akan di update dari semasa ke semasa, yang penting 'you follow this blog' :)  

No comments:

Post a Comment